Vegetarische sandwich met truffelkaas en Marne honing-mosterd

10 min

Vegetarisch

Bereidingswijze

Verhit een pan en bak de champignons tot ze goed doorbakken zijn. Voeg de honing mosterd toe aan de champignons en roer goed door zodat ze bedekt zijn met de mosterd. Beleg een snee brood met alle andere ingrediënten, samen met de champignons die gebakken zijn in de honing-mosterdsaus.

Plaats het tweede sneetje brood boven op de belegde snee om de sandwich te voltooien.

Snijd de sandwich doormidden om twee helften te krijgen. Je sandwich is nu klaar! Eet smakelijk!

Samenwerking met @thecurvyempire_

Ingrediënten

(voor 2 personen)

  • 4 verse sneetjes brood (naar smaak)
  • 4 grote slablaadjes
  • 6 plakjes komkommer
  • 4 plakjes tomaat
  • 4 plakjes (Vega) ham
  • 2 plakjes truffelkaas
  • Boter (naar smaak)
  • 250 gr champignons
  • 1 el Marne honingmosterd

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!

De lekkerste recepten maak je met mosterd