Verhit de BBQ tot 175-180 graden. Kruid de varkenshaas met de peper. Meng in een kom de azijn, de Marne Honing Mosterd en de kruiden met elkaar. Leg de varkenshaas op de BBQ en schroei aan alle kanten dicht. Smeer de varkenshaas in met de mosterdsaus en laat hem garen, totdat hij een interne temperatuur heeft van 62 à 63 graden. Wil je het stuk vlees meer rosé hebben, dan houd je een interne temperatuur aan van 58 graden. Laat het vlees 10 tot 15 minuten rusten voordat je het aansnijdt en serveert.
Varkenshaas in mosterd-kruidensaus
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 4 Personen)
- 1 varkenshaas (1 à 2 kilo)
- versgemalen peper
- 2 el witte wijnazijn
- 1 el vers gesneden peterselie
- 1 el vers gesneden dragon
- 3 el Marne Honing Mosterd
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!