Traybake met honingmosterdkip en wortel
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 240 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Meng ondertussen de kiphaasjes met de mosterd.
Schrap de wortels, halveer ze in de lengte en snijd in stukken van ca. 4 cm.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken die even groot zijn als de stukken van de wortel.
Snijd de uien in partjes en meng samen met de wortel en de aardappel met de olie. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn en schep deze door de groenten. Verdeel daarna het mengsel over de bakplaat.
Leg de kiphaasjes ertussen en laat in 30 min. gaar worden in de oven.
Voedingswaarden p.p.
435 kcal, vet 7g, waarvan verzadigd 2g, hoolhydraten 61g, waarvan suikers 13g, vezels 14g, eiwit 25g, zout 0,4g groente 288g.
Samenwerking met @jumbo
Ingrediënten
(voor 4 personen)
1 el Marne honingmosterd
300 g kipfilethaasjes of
1 kg wortels
1 kg vastkokende aardappelen
2 rode uien
3 el olijfolie
10 g rozemarijn
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!