Scampi’s met knoflookmosterd

5 min

Vis

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan en bak de scampi’s hierin al omscheppend 1 minuut.
Roer de room, knoflookmosterd, ketchup en kerriepoeper erdoor.
Serveer met stokbrood.

Meng de 2 geperste knoflook teentjes met de volledige inhoud van de pot mosterd in een apart schaaltje en doe de knoflookmosterd daarna weer terug in de pot.
Zet de afgesloten pot knoflookmosterd in de koelkast.

Ingrediënten

  •  1 el olijfolie
  • 20 rauwe scampi’s, gepeld en darmkanaal verwijderen
  • 2 el koksroom
  • 2 el knoflookmosterd
  • 1 el ketchup
  • 1 tl kerriepoeper
  • stokbrood
  • 1 pot Marne grove mosterd
  • 2 teentje knoflook geperst

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!