Saladedressing met Marne mosterd

Pastasalade, de perfecte maaltijd! Fris, gezond en in een handomdraai op tafel.

Bereidingswijze

Kook de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de paprika’s in reepjes, halveer de cherrytomaten, snipper de rode ui en snijd de olijven in plakjes.
Laat de maïs en de tonijn goed uitlekken. Meng alle groenten, tonijn en gekookte pasta door de veldsla.
Pers de citroen uit en meng dit in een kommetje met de olijfolie en Marne mosterd.
Breng eventueel extra op smaak met peper en zout. Meng de dressing door de salade en klaar ben je.

Eet smakelijk!

Samenwerking met @zaligsmeteenzachteg

Ingrediënten

Voor 2 personen
– 100 g veldsla
– 100 g cherry tomaatjes
– 1 kleine rode ui
– 1/2 gele paprika
– 1/2 rode paprika
– 80 g maïs
– 8 zwarte olijven
– 100 g volkoren penne
– 80 g tonijn op water (uitlekgewicht)
– 2 el lijfolie
– 1/2 citroen (sap)
– Marne mosterd naar keuze

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!