Pittige kipsalade
Een lekkere pittige (pulled) kipsalade voor op de borrelplank of voor op brood.
Bereidingswijze
- Kook de kipfilet ongeveer 12 minuten in bouillon. Haal de kip uit de pan en laat afkoelen.
- Trek de kip met twee vorken uit elkaar, zodat je pulled chicken krijgt.
- Snijd de rode ui en augurk in kleine blokjes.
- Meng in een kom de mayonaise, magere kwark, Limburgse mosterd en de gerookte paprikapoeder.
- Voeg hieraan de rode ui, augurk en kipfilet toe en roer alles goed door elkaar.
Samenwerking met @iksnoepgezond
Ingrediënten
- 1 el mayonaise
- 0,5 tl gerookte paprikapoeder
- 1 el licht pittige mosterd (Limburgse)
- 1 el magere kwark
- 1 Grote augurk
- 150 g kipfilet
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!