Verwarm de oven alvast even voor op 180°C. Begin met het maken van het paneermeel. Neem vers broodkruim of kant en klaar paneermeel en meng hier een bosje vers gesneden peterselie, de paprikapoeder, gedroogde oregano, zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas door. Droog de drumsticks goed af met keukenpapier. Meng de gesmolten boter, knoflook en Marne Franse Mosterd tot een gladde saus en smeer de kippenpootjes hiermee in. Rol de drumsticks door het paneelmengsel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Braad de kippenpootjes in circa 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Pittige drumsticks
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 5 Personen)
- 20 kippenpoten
- 200 gr paneermeel
- bosje verse peterselie
- paprikapoeder
- 3 tl zwarte peper
- 100 gr parmezaanse kaas
- 150 gr (gesmolten) boter
- 3 teentjes knoflook
- 100 gr Marne FranseMosterd
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!