Ossenhaas in een jasje van mosterd en verse kruiden

10 min + (10 min oventijd)

Vlees

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven op 180ºC.
2 Meng de mosterd met de peterselie en basilicum. Rol het vlees erdoor zodat het aan alle kanten goed bedekt is met de kruiden. Leg in een ingevette ovenschaal en zet 10 minuten in de oven.
3 Bestrooi het vlees met zout en peper en snij het in 4 gelijke stukken.

Ingrediënten

  • stuk ossenhaas van 500 g
  • 1 el Franse mosterd
  • klein handje peterselie, fijn gesneden
  • klein handje basilicum, fijn gesneden
  • olijfolie om in te vetten
  • 1 tl kerriepoeper
  • zout en peper

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!