Mosterd-dillesaus met Marne Honing mosterd
Perfect om je zalm een extra kick te geven, je kaasplankje wat spannender te maken of gewoon als dip voor je veggies en frietjes. Probeer het eens, je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.
Bereidingswijze
Doe de mosterd en witte wijnazijn in een kom en meng goed met een garde of lepel.
Voeg de fijngehakte dille toe en roer door het mengsel.
Voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je blijft roeren, zodat de saus een gladde textuur krijgt. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Ingrediënten
– 4 el Marne Honing mosterd
– 2 el verse dille, fijngehakt
– 1 el witte wijnazijn
– 3 el olijfolie
– Zout en peper naar smaak
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!