Mosterd Champignon Bruschetta
Perfect voor je tuinfeest of als hapje tijdens een gezellige BBQ. Marne Mosterd geeft een heerlijke twist aan deze klassieker.
Bereidingswijze
In een grote pan bak je de gesneden champignons, ui en knoflook in een scheutje olijfolie tot ze goudbruin zijn.
Voeg vervolgens de Marne mosterd toe en laat het geheel nog even pruttelen voor die heerlijke smaak.
Smeer het mengsel op geroosterde stukken brood, garneer het met verse peterselie en maak het af met een snufje zout en peper.
Ingrediënten
Dit heb je nodig voor 4 personen:
– 250g gesneden champignons
– 1 grote ui, gesnipperd
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1 el olijfolie
– 2 el Marne Franse milde Mosterd
– 4 sneetjes geroosterd stokbrood
– Verse peterselie
– Zout en peper
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!