Knapperige kippenvleugels met Marne honing mosterd marinade
Om je vingers bij af te likken, deze knapperige kippenvleugels met Marne honing mosterd.
Bereidingswijze
Marineer de kippenvleugels met Marne honing mosterd, olijfolie, knoflook, zout en peper.
Laat 30 minuten in de koelkast staan. Bak de vleugels 25-30 minuten op 200°C tot ze
goudbruin en knapperig zijn. Serveer warm en geniet!
Ingrediënten
– 12 kippenvleugels
– 3 el Marne honing mosterd
– 2 el olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak
– Verse peterselie, fijngehakt (optioneel)
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!