Snij de kip in mooie reepjes en doop ze in een kommetje met het losgeklopte ei. Laat de reepjes even uitlekken en bestrooi ze rijkelijk rondom met bloem. Maak intussen naar eigen inzicht een sausje van Marne Franse Mosterd, honing en een scheutje ketjap. Bak de kip in olijfolie aan en voeg de saus toe. Laat het geheel nog even doorbakken. Als finishing touch kun je nog wat sesamzaadjes over de kip strooien en dan nog even het vuur hoger zetten en de reepjes knapperig afbakken.
Knapperige kip in een Aziatisch jasje
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 4 Personen)
- 2 à 3 kipfilets
- 2 eieren
- bloem
- Marne Franse Mosterd
- honing
- ketjap
- sesamzaadjes
- olijfolie
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!