Kipfilet in een romige mosterdsaus
Dit heerlijke recept combineert malse kipfilet met de pittige smaak van Dijon mosterd en de friszure smaak van frambozen.
Bereidingswijze
Snipper de ui en pers de knoflook uit.
Bak de kipfilet aan beide kanten zo’n 3 minuten. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit 3 minuten mee.
Meng ondertussen de slagroom, wijn, mosterd en peper tot er een gladde saus ontstaat.
Voeg dit toe aan de pan, dek af en laat 15 minuten zachtjes sudderen, draai halverwege de kipfilets om.
Serveer met rijst/aardappelpuree, frambozen en verse koriander.
Samenwerking met @dekeukenvanbianca of zie website
Ingrediënten
-
2 kipfilets
-
50 ml slagroom
-
125 ml droge witte wijn
-
2 el Dijon mosterd
-
Peper
-
1 ui
-
1 teentje knoflook
-
Handje frambozen en rijst of aardappelpuree
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!