Kaas-mosterd koekjes

5 min + (20 min vriezertijd) + (15 min oventijd)

Borrelen, Vegetarisch

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg uit. Bestrijk de gehele oppervlakte met mosterd. Bestrooi met de geraspte kaas. Rol strak op, verpak in plasticfolie en leg 20 minuten in de vriezer. Dat snijdt straks een stuk makkelijker!

Verwarm intussen de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Snijd de rol in plakjes van ca. 1 cm. Leg ze op de bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de rolletjes met het ei.  Bak in ca.15-20 minuten goudbruin. Laat afkoelen.

Hak de verse dragon grof en strooi over de koekjes.

Samenwerking met @myhappykitchennl of zie website

Ingrediënten

  • 1 rol koelvers bladerdeeg
  • 2-3 el Dijon mosterd
  • 100 gr geraspte oude kaas
  • 1 ei
  • (eventueel) takje verse dragon, peterselie of bieslook

Extra nodig: plasticfolie, bakpapier

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!