Kook de aardappelen gaar en laat ze afkoelen. Maak in de tussentijd de saus klaar. Voeg in een ruime kom de roomkaas, de kerriepoeder en de Marne Grove Mosterd samen en meng alles goed door elkaar. Snij de ham, zilveruitjes en augurkjes in min of meer gelijke delen en voeg ze toe aan het mengsel in de kom. Snij als laatste de aardappelen in stukjes en doe ook die in de kom. Schep alles voorzichtig door elkaar. Let op: meng je te hard of te lang, dan wordt de salade te fijn en te glad. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.
Ham-roomkaassalade
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 4 Personen)
- 275 gr aardappelen
- 140 gr ham
- 35 gr augurkjes
- 20 gr zilveruitjes
- 60 gr roomkaas
- 60 gr Marne Grove Mosterd
- 1 snufje kerriepoeder
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!