Gevulde groentesoep
Bereidingswijze
Fruit de aardappel, wortel, ui, prei en knoflook in de olijfolie tot de ui glazig is. Voeg de bouillon en de mosterd toe en laat 15 minuten op zacht vuur trekken. Roer de doperwtjes, bonen, tomaat en peterselie erdoor en laat nog eens 2 minuten trekken. Breng op smaak met zout en peper en serveer in kleine kommetjes.
Ingrediënten
- 1 grote aardappel, geschild en in blokjes
- 1 wortel, in dunne plakjes
- 1 ui, in ringen
- 1 prei, in ringen
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 3 eetl olijfolie
- 1 1/2 ltr groentebouillon
- 1 eetl milde mosterd
- 100 gr doperwtjes (diepvries)
- 100 gr witte bonen (potje)
- 2 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in stukken
- een handvol peterselie (±4 gr), fijngesneden
- zout en peper
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!