Gevulde eieren

15 min

Borrelen, Vegetarisch

Bereidingswijze

Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel eruit en doe dit in een apart kommetje. Prak dit vervolgens met een vork zo fijn mogelijk.

Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng alles goed door elkaar heen. Doe dit mengsel vervolgens in een spuitzak* en maak mooie toefjes in de eiwitten. Decoreer ze vervolgens met fijn gesneden bieslook en eet smakelijk!

*of gewoon met een lepel 🥄

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 el mayonaise
  • 1 el yoghurt
  • 2 tl milde Franse mosterd
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje kerriepoeder
  • Verse bieslook

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!