Gevulde baguette met brie en honingmosterd

20 min

Borrelen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Hol de baguette uit, snij langs de randen en schep met een lepel het broodkruim eruit, zodat je de baguette kunt vullen. Beleg de holte met achterham, snij de brie in plakken en leg erbovenop. Besmeer de brie met Marne Honing Mosterd en strooi de walnoten erover. Bak ongeveer een kwartiertje tot de baguette goudbruin is en de brie gesmolten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

(voor 1 persoon)

  • 1 afbak baguette
  • 1 stuk brie
  • 1 handje walnoten
  • 50 gr achterham
  • 1 el Marne Honing Mosterd

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!