Gestoofde tongrolletjes

15 min

Vis

Bereidingswijze

Was de tongfilets en dep ze droog met keukenpapier. Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Doe in een pan 100 ml water en voeg de uien, een flinke scheut olijfolie, een scheut witte wijn, peper en paprikapoeder en 1 flinke eetlepel Marne Groninger Mosterd toe. Breng het geheel aan de kook en zet het dan lager met een deksel op de pan, zodat de uien zacht kunnen worden. Leg de tongetjes 10 minuten in de saus tot ze heerlijk gaar gestoofd zijn. Rol de tongetjes op en leg ze zo (2 per persoon) op een voorverwarmd bord. Maak het geheel af met de saus en de ui-ringen.

Ingrediënten

(voor 4 Personen)

  • 2 uien
  • olijfolie
  • peper
  • paprikapoeder
  • 8 tongfilets
  • witte wijn
  • Marne Groninger Mosterd

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!