Kook de aardappelen gaar en de eieren hard (ca. 4-5 minuten). Laat de aardappelen afkoelen en schrik de eieren in koud water. Pel de eieren. Snijd de aardappelen, de (warme) gerookte zalm en de eieren in min of meer gelijke stukken. De aardappelen mogen gerust wat grover gesneden worden, omdat ze tijdens het mengen slinken. Meng in een ruime kom de crème fraîche, kappertjes, een snufje dille en de Marne Honing Mosterdsaus goed door elkaar. Schep vervolgens de ingrediënten voorzichtig door de saus. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.
Gerookte zalm-eiersalade
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 4 Personen)
- 175 gr aardappelen
- 175 gr (warme) gerookte zalm
- 50 gr gekookt ei
- 10 gr kappertjes
- 60 gr crème fraîche
- 120 gr Marne Honing Mosterdsaus
- 1 snufje dille
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!