Garnalencocktail

Garnalenconctails doen het altijd erg goed als voorafje!  Deze versie met Marne mosterd maakt het net even wat spannender. Ideaal om te serveren met de feestdagen.

20 min

Vis

Bereidingswijze

  1. Doe de mosterd, de crème fraîche, de mayonaise, de tomatenketchup en de whisky in en kom en roer tot een gladde cocktailsaus. Proef, en maak zo nodig op smaak met nog wat Marne Franse mosterd.
  2. Haal 8 mooie blaadjes sla van de kropjes en snijd de rest van de sla in dunne reepjes.
  3. Zet in elk glas 2 blaadjes sla en verdeel de gesneden sla over de glazen. Verdeel de garnalen ook over de glazen, maar houd nog een paar garnalen achter om te garneren.
  4. Schep een flinke laag cocktailsaus op de garnalen en garneer de garnalencocktails met de bieslook en de achtergehouden garnalen.
  5. De cocktailsaus is waarschijnlijk net te veel, maar die is heerlijk op van alles.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 el Marne Franse mosterd
  • 100 gr crème fraîche
  • 2 el mayonaise
  • 2 el tomatenketchup
  • 2 el whisky
  • 1 kropje little gem sla
  • 200 gr Hollandse garnalen
  • enkele sprietjes bieslook, fijngesneden
  • 4 mooie glazen

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!