Duitse braadworst met Marne Honing Mosterd

Een overheerlijke Duitse braadworst met onze Marne Honing Mosterd.

25 min

Vlees, Borrelen

Bereidingswijze

Karamelliseer de uienringen door ze in boter te bakken tot ze goudbruin zijn.
Grill ondertussen de braadworsten tot ze gaar zijn.
Afhankelijk van je broodje, rooster deze licht of bak af in de oven.
Leg de gegrilde braadworsten in de opengesneden broodjes en voeg de gekarameliseerde uien toe.
Maak het geheel af met een flinke scheut Marne Honing Mosterd.
Voeg eventueel zuurkool toe.

Ingrediënten

Dit heb je nodig voor 4 broodjes:
– 4 Duitse braadworsten
– 4 broodjes (bij voorkeur pretzelbroodjes)
– 1 grote ui, in ringen gesneden
– 1 el boter
– Marne Honing Mosterd
– Zuurkool (optioneel)

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!