Ciabatta met kip en mosterdsaus

10 min

Vlees, Borrelen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwarm de ciabattas enkele minuten in de oven. Snijd ze in de lengte doormidden en besmeer beide kanten dun met de Mosterdsaus*. Beleg de ciabattas met de komkommer en verdeel de kip, de tomaat, de kappertjes, de ui en de peterselie erover. Serveer de rest van de Mosterdsaus er apart bij.

*Gebruik één van de variaties: Marne Franse Mosterdsaus of Marne Honing Mosterdsaus.

Ingrediënten

(voor 4 Personen)

  • Marne Grove Mosterd
  • 4 kleine ciabatta ’s
  • halve komkommer in dunne plakjes
  • 150 gr gerookte kipfilet in reepjes
  • 1 tomaat zonder zaadlijsten in reepjes
  • 1 el kappertjes
  • 0,5 rode ui in ringen
  • 1 takje peterselie
  • Marne Mosterdsaus

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!