Chocolade ganachepotjes met Franse mosterd
Combineer Marne Franse mosterd met chocolade in deze heerlijke ganachepotjes.
Bereidingswijze
Schenk de slagroom en de melk in een steelpan en voeg de mosterd toe. Roer de mosterd er goed doorheen en verwarm het mengsel tot het heet is, maar nog niet kookt.
Hak ondertussen de chocolade fijn. Voeg de gehakte chocolade toe aan het hete roommengsel. Roer het geheel goed om.
Verdeel de chocoladeganache over 4 espressokopjes. Laat de ganachepotjes in de koelkast minimaal 2 uur door en door koud worden.
Haal de potjes minstens een half uur voor het serveren uit de koelkast. Bestrooi eventueel direct voor het serveren met wat cacaopoeder.
Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 150 gr pure chocolade (minimaal 70%)
- 75 ml slagroom
- 75 ml melk
- 2 tl Marne Franse mosterd
- Optioneel: cacaopoeder om te bestrooien
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!