Kook de aardappelen gaar en snij ze, nadat ze zijn afgekoeld, in gelijke stukjes. Snipper de sjalotjes in niet al te dunne ringen. Meng in een kom de crème fraîche, de Marne Grove Mosterd, de kerriepoeder en de witte wijnazijn en schep daar de (verse) bieslook doorheen. Schep de gesneden aardappelen en de sjalotjes vervolgens door de saus, totdat alles mooi verdeeld is. Laat het geheel rusten, zodat de smaken goed in elkaar kunnen overlopen. De salade is op zijn best, wanneer je hem een nacht in de koelkast laat rusten.
Aardappelsalade
Bereidingswijze
Ingrediënten
(voor 4 Personen)
- 350 gram aardappelen
- 12 gram sjalotjes
- 120 gram crème fraîche
- 120 gram Marne Grove Mosterd
- 1 bosje bieslook
- 1 snufje kerriepoeder
- 1 scheutje witte wijnazijn
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!