Pizza Bianca met Marne Limburgse Mosterd

Pizza Ben je op zoek naar een verrukkelijke twist op de klassieke pizza? Probeer deze Pizza Bianca met een heerlijke basis van room en Marne Limburgse Mosterd!

15 min + (20 min oventijd)

Vis

Bereidingswijze

1. Schil en grill de groene asperges kort
2. Meng 3 el room met 3 el Limburgse Mosterd
3. Beleg het pizzadeeg met de room-mosterdsaus
4. Voeg schijfjes zalm, asperges, dille en geraspte kaas toe
5. Besprenkel met een beetje olijfolie
6. Bak 15 à 20 minuten in de oven op 200°C
7. Serveer met een extra schep room-mosterd mengeling

De lekkere smaak van de Limburgse Mosterd maakt dit recept extra bijzonder en geeft je pizza een onweerstaanbaar mooie twist.

Samenwerking met @Isa_deplace 

Ingrediënten

  • 1 pizzadeeg (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
  • 3 el room
  • 3 el Marne Limburgse Mosterd
  • 150 g zalm, in schijfjes
  • 200 g groene asperges, geschild en kort gegrild
  • 50 g geraspte kaas (bijv. mozzarella of Parmezaan)
  • Verse dille, naar smaak
  • Olijfolie, om te besprenkelen
  • Zout en peper, naar smaak

Bekijk onze andere recepten

Eigen recept?

Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.

Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!