Corndogs met Honing Mosterd
Ken je dat? Die hotdogs in een lekker jasje uit de friteuse. Dit is een snack variant, dus hapklaar en ideaal voor op een feestje! Lekker dippen in Honing Mosterd saus van Marne en Boem!
Bereidingswijze
- Maak een beslag van de bloem, polenta, bakpoeder, eieren, karnemelk en het zout
- Verhit de zonnebloemolie tot 170 graden
- Giet de partyknaks en dep deze goed droog met wat keukenpapier
- Rijg de partyknaks aan de satestokjes en doop deze in het beslag, doe dit per stuk
- Bak de corndog in de zonnebloemolie en draai op het begin even kort rond, Bak ongeveer 6 stokjes tegelijk. (niet teveel tegelijk, anders koelt je olie te snel af, en neemt het beslag teveel olie op)
- Doe dit met de rest van de corndogs, en laat uitlekker op een stukje keukenpapier
Wanneer je alle corndogs hebt gebakken kun je ervoor kiezen om de stokjes weg te halen. Drizzle er voor het serveren de honing mosterd overheen, en eventueel nog wat andere toppings die je lekker lijken. Smakelijk eten!
Samenwerking met @lindyslekkernijen of zie website
Ingrediënten
Ingrediënten voor 22 snack corn dogs
- 150 gr bloem
- 100 gr polenta
- 2 eieren maat M
- 1 tl bakpoeder
- 350 ml karnemelk
- flinke snuf zout
- 1 blikje party knaks
- Honing Mosterd
- 1 liter zonnebloem olie om te frituren
Overige benodigdheden; 22 saté stokjes, Pannetje om te frituren, Thermometer, Garde, Mengkom/beker, Keukenpapier
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!