Carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd
Bereidingswijze
Meng 1 halve eetlepel Marne Grove Mosterd met een eetlepel honing. Verdeel de ijsbergsla op een bord, besprenkel de appel met wat citroensap om verkleuring tegen te gaan. Verdeel de plakjes appel en radijs op de sla. Verdeel vervolgens de rosbief erover, strooi een beetje zout en peper over de rosbief naar eigen smaak. Sprenkel de honingmosterd over de rosbief en maak af met een handje gemengde noten en blokjes oude kaas.
Ingrediënten
- 150 gr rosbief in plakjes
- 1 stuks Granny Smith in flinterdunne plakjes
- 2 radijsjes in dunne plakjes
- 100 gr ijsbergsla
- 100 gr oude kaas in blokjes
- 1 el honing
- 0,5 el Marne Grove Mosterd
- 1 handje gemengde noten
- 1 el citroensap
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!