Frittata met cherrytomaatjes en Franse mosterd
Bereidingswijze
Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken. Klop de eieren, mosterd en room met een garde los. Voeg zout naar smaak toe, niet teveel, feta bevat namelijk ook al zout. Smelt de boter in een bakpan op laag vuur. Giet het eimengsel erin en verdeel de feta en de tomaatjes erover. Laat op laag vuur gaar worden in ca. 30 minuten. Leg de takjes rucola of basilicum 1 minuut voor het serveren op de frittata.
Ingrediënten
- 1 bakje (250g) cherrytomaatjes, gehalveerd
- Zout en peper
- 5 eieren
- 1 el franse mosterd
- Scheutje koksroom
- 100 gr feta, verkruimeld
- 1/2 el boter
- Paar takjes rucola of basilicum
Bekijk onze andere recepten
Eigen recept?
Heb jij een leuk recept met onze mosterd gemaakt? Stuur hem dan naar ons door.
Wie weet zal hij op onze website en socials te zien zijn!